Jokainen poliitikko tarvitsee taustalleen hyvät tukijoukot. Olen iloinen siitä, että minulla on joukoissani laaja skaala eri alojen ammattilaisia kertomassa näkemyksiään siitä miten asioiden tulisi olla ja viemässä myös sanomaani eteenpäin omissa piireissään.

Näinä aikoina talouden toimimattomuus, kilpailukyvyn puute ja liian harvat työpaikat ovat suurimpia ongelmiamme. Siksi on hyvä, että apunani on joukko alueemme merkittävimpiä yrittäjiä, johtamisen osaajia ja talouselämän vaikuttajia.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Timo Vartiainen, Ossi Rautio, Kari Sinkko, Jukka Niiranen, Jukka Kopra, Timo Tersa, Kari Metsäkallio, Titta Valtonen, Ossi Vilhu, Tuomo Räsänen, Reijo Paajanen, Tapani Suni, Jouni Okko ja Ari Korhonen.

Tämä talous- ja yrittäjäpoliittinen taustajoukkoni sparraa minua erilaisissa substanssiasioissa. Kansanedustajan työn – ja myös ehdokkuuteni kannalta on hyvä, että voin koeponnistaa ideoitani ja ajatuksiani todellisilla yritystalouden ja liiketoiminnan osaajilla. Henkilöillä, jotka oikeasti tietävät, kuinka työpaikkoja luodaan ja missä maamme kilpailukyvyn ongelmat ovat.

Tällä porukalla kokoonnumme säännöllisin väliajoin keskustelemaan politiikan, yrittämisen, johtamisen ja talouden kysymyksistä. Keskustelut ovat antoisia ja osaltaan edistävät alueemme asioiden viemistä eduskuntaan.