Kokoomuksen Kopra ja Männistö julkistivat yrittäjyysohjelman:

Kokoomuksen kansanedustajat Jukka Kopra ja Lasse Männistö julkaisivat ehdotuksensa pk-yrittäjän arjen helpottamiseksi ja kasvuedellytysten parantamiseksi. Kaksikko korostaa pk-yritysten merkitystä talouskasvulle ja työllisyydelle.

”Tuhannet pk-yrittäjät ovat talouden ja yhteiskunnan todellinen tukipilari, joka on kannatellut koko kansantaloutta matalasuhdanteessa. Onkin syytä kysyä onko heidät huomioitu riittävästi päätöksenteossa?”, kansanedustajat kysyvät.

Kopra ja Männistö korostavat pk-yritysten roolia työpaikkojen luomisessa. Heidän mukaansa yritysten kasvu- ja työllistämishalua ei saisi tyrehdyttää lainsäädännöllä ja byrokratialla.

”Toimintaympäristö kasvuhakuiseen yrittäjyyteen ei ole riittävän houkutteleva. Menestys ja kasvu ovat ennen kaikkea riippuvaisia yritysten osaamisesta ja oikeista ihmisistä. Me päättäjät voimme kuitenkin helpottaa yritysten arkista toimintaympäristöä karsimalla turhaa byrokratiaa.”

Kopra ja Männistö julkistivat tänään omat 7 konkreettista toimenpidettään yrittäjän arjen helpottamiseksi ja kasvuedellytysten parantamiseksi. Samalla kaksikko peräänkuuluttaa laajempaa keskustelua pk-yrittäjien roolin nostamiseksi yhteiskunnallisen keskustelun keskiöön.

Lataa 7 toimenpidettä yrittäjän elämän helpottamiseksi tästä (PDF, 279kB)

”Nyt kaivataan omien esitystemme rinnalle muitakin puheenvuoroja pk-yritysten kasvuedellytysten parantamiseksi.”

Lisätietoja:

Kansanedustaja Jukka Kopra, puh 0400 515 066
Kansanedustaja Lasse Männistö, puh 044 016 0382