Jukka Kopra oli muiden kokoomuslaisten mukana Kokoomus kuuntelee -tilaisuudessa Lappeenrannassa. Paikalla myös mm. Grönlund, Lindh ja Puolakka.

Lappeenrannan Kokoomuksen kunnallisjärjestö järjesti perjantaina 18.10. kauppakeskus Gallerian Cefeteriassa Kokoomus-kuuntelee –tilaisuuden. Kansanedustajista kaupunkilaisten tentattavina olivat Kaakkois-Suomen kansanedustaja Jukka Kopra sekä helsinkiläinen Lasse Männistö. Paikalla oli myös useita paikkakunnan kokoomuspäättäjiä mm. valtuustoryhmän puheenjohtaja Joonas Grönlund, sekä valtuutetut Tuula Lindh ja Helena Puolakka.

Tilaisuus keräsi paikalle erinomaisen yleisön ja mielipiteitä sekä kysymyksiä päivänpolttavista kysymyksistä päästiin esittämään niin kaupungintalon kuin eduskuntatalonkin suuntaan. Kaikesta talouden epävarmuudesta huolimatta kaupunkilaiset olivat liikkeellä tsemppaavalla ja rohkaisevalla asenteella. Kokoomuksen vastuunkantoon perustuva linja sai myös kiitosta.

Kopra ja Männistö toivat tilaisuudessa myös esiin edellispäivänä julkaisemaansa pamflettia ”7 toimenpidettä yrittäjien elämän helpottamiseksi”. Tutustu pamflettiin täällä.