Kuluneella valtuustokaudella olemme saaneet kaupunkimme talouden oikealle polulle. Suurin syy Lappeenrannan taloushaasteisiin on ollut Suomea jo kohta vuosikymmenen koitellut lama. Rahan tarvetta on edelleen mutta liiallinen velkaantuminen on pysäytetty ja tunnuslukujamme voi pitää terveinä.

Avaimia menestymiseemme ovat muun muassa yritysten liiketoiminnan kehittyminen, yliopisto, kansainvälisyys ja matkailu.
Kaupungin elinkeinopolitiikan on oltava sellaista , että me olemme jatkossa entistäkin houkuttelevampi sijoittautumispaikka yrityksille. Erityisesti olisi saatava yliopistostamme valmistuneet perustamaan korkean teknologian yrityksiä Lappeenrantaan.

Kaikkein tärkeintä olisi saada lappeenrantalaisille nuorille enemmän työpaikkoja.

Eri maista tulevat yrittäjät ja työntekijät ovat tervetulleita rakentamaan yhdessä Lappeenantaa entistä paremmaksi kaupungiksi.
Tarmokkaalla yhteistyöllä matkailualan yritysten ja -toimijoiden kanssa saamme lisää turisteja Lappeenrantaan. Palveluita on saatava paremmiksi jotta useampi olisi täällä yötä sen sijaan että käy vain ostoksilla.

Valtuuston on osaltaan tehtävä sellaisia ratkaisuja, jotka edistävät näiden tavoitteiden saavuttamista​ ja tehtävä päätöksiä, joilla mennään rohkeasti eteenpäin.

Ajankohtaisia ajatuksia Lappeenrannasta ja meille tärkeistä asioista (linkit avautuvat uuteen välilehteen):


Rohkeasti eteenpäin!
Lappeenranta voi menestyä
Lappeenrantaan monitoimiareena
Homekouluja – ei kiitos!
Maakunta- ja sote-uudistus
Liikenneyhteydet Lappeenrantaan ovat tärkeitä

Äänestä 222!